Andries Heidema (voormalig Burgemeester Deventer)

“Ik ondersteun het doel van de Deventer Cultuur Club van harte! Naast alle mooie, grote evenementen, zoals Boekenmarkt, Deventer op Stelten en Dickens – evenementen waar Deventer trots op is – zijn het juist de kleine culturele juweeltjes die Deventer tot een zo unieke beleefstad maken. Heel veel succes!’

Else Bonnemaijers

“Mijn Deventer, niet alleen groots en meeslepend, maar ook klein en fijn. Dat wil ik  behouden, dus steun ik van harte de Deventer Cultuurclub. Doe mee!”

Alice van Diepen (Directeur bibliotheek Deventer)

”Als directeur van de Deventer Bibliotheek ondersteun ik dit sympathieke initiatief van bij Deventer betrokken mensen van harte. Wat is er leuker dan een stad die bruist van culturele energie? Juist kleinere, particuliere initiatieven maken een stad zo leefbaar. Ook in Deventer woon je immers 365 dagen per jaar!’ 

Heleen Boom (Directeur theater bouwkunde Deventer)

”De Deventer Cultuur Club! Dat is nou net wat we nog misten in deze heerlijke woonstad. We weten met ons allen dat het financieren van culturele evenementen door de overheid steeds lastiger wordt. Daarom: Go Ahead Deventer Cultuur Club! ” Ik doe mee!”

Johanneke Ter Steege (Dichter en singer songwriter)

Deventer Cultuur Club kan een mooie boost zijn voor culturele initiatieven die een duwtje in de rug verdienen. Samen staan we sterker!

Mano Scherpbier (Projectmanager culturele en maatschappelijke projecten)

“Laagdrempelig daar houd ik van en dat is wat DCC is. Geen bureaucratie, gewoon leuke en toegankelijke Deventer projecten steunen.”

Christine Otten (auteur, performer en theatermaker)

“Cultuur hoort bij Deventer. Nu de overheid zich terug trekt, moeten we de kleinere initiatieven niet laten vallen. U kunt het verschil maken.