Deventer Cultuur Club stelt zich aan u voor
Wat is er leuker dan in een stad te wonen die bruist van cultuur?
Zeker, Deventer heeft grote vermaarde evenementen als Boekenmarkt, Dickens festival en Deventer Op Stelten, maar er leeft in de stad zoveel meer. Kleine initiatieven van talentvolle mensen geven een stad zoveel extra kleur, maar zijn vaak om financiële redenen moeilijk te realiseren.

Deze kleinschalige uitingen vormen de culturele kraamkamer van onze stad. Aan ideeën en creativiteit ontbreekt het niet in Deventer. Dus is er soms net dat financiële duwtje in de rug nodig om een goed idee om te zetten in een plan en te verwezenlijken.

Als we nou eens met veel kleine bedragen een fonds weten te onderhouden en daarmee bij te dragen aan de realisatie van kleinschalige culturele projecten? Dat is waar het Deventer Cultuurfonds écht voor gaat! We zijn op zoek naar al die bevlogen Deventenaren die van cultuur houden en die via een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage het fonds vullen. Hiermee kunnen wij zoveel kleine culturele initiatieven helpen hun idee te realiseren. Word donateur en vertel het aan je vrienden!

Lees de Dc500 Statuten