Deventer Cultuur Club

IMG_7370

Op zaterdag 16 april staan wij op het LOS festival 2016 in het Deventer Havenkwartier. Wij staan van 13.00 uur tot 17.00 uur tegenover de ingang van Fooddock. Bent u er ook? Graag ontmoeten wij u daar!

Meer dan 80 kunstenaars, ondernemers en culturele organisaties openen hun deuren. Alles wat er in dit prikkelende havengebied te vinden is, wordt je aangeboden op een presenteerblaadje. Er zijn concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwbrief! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste voorstellingen en ontwikkelingen.

Je bent succesvol aangemeld!